Vi utför de flesta vanligt förekommande operationerna där din vän kan gå hem samma dag. Vi bokar oftast ett vanligt besök först för att undersöka och därefter tillsammans komma överens om vad som blir det bästa för just din vän. Profylaktiska operationer som kastrationer bokas in utan ett föregående besök.
Har din vän en knöl någonstans eller kommer det snarkningar eller missljud vid andning så bokar vi in en undersökning innan vi bokar operation.

Har du fått tid för operation så vill vi att din hund och katt är fastande från kl 23 kvällen innan, vatten får alltid ges. Hundar bör vara välrastade när du kommer på avtalad tid. Har du en hund som skall genomgå operation så har vi små engångs-rör med bakteriedödande schampo som vi önskar att du badar din hund med dagen före operation. Lägg gärna ett rent lakan där din hund brukar sova under natten. Både katter och kaniner vill gärna endast ha en ren handduk i sin transportbur.

Tänk på att alltid uppdatera oss med ett telefonnummer där vi kan nå dig omgående om det är något vi behöver fråga dig om.

Obs! Fasta absolut inte din kanin! Kaniner skall både äta och ha egen mat med sig (hö, pellets samt något extra gott). Förbered en bur med en ren handduk eller tidningspapper. Undvik löst spån, halm eller mycket hö p.g.a. smittorsken när man lyfter ut kaninen.

 

 

Öppettider

Måndag: 8-17
Tisdag: 8-17
Onsdag 8-17
Torsdag: 8-17
Fredag: 8-14

Lunchstängt måndag-torsdag 12.30-13.30

AncoraThemes © 2024. All rights reserved.